Koopmans självhäftande mandelbakningsmjöl är ett glutenfritt bakmjöl som du kan använda för att baka de godaste kakorna, kakorna och kakorna. Tillsätt smör, socker och ägg själv och gör en mandelkaka med luftig struktur och härlig söt smak. Koopmans självjäsande mandelbakningsmjöl har glutenfritt kvalitetsmärke och uppfyller AOECS-standarden. Detta kvalitetsmärke indikerar att produkten är helt glutenfri och säker att använda för personer med celiaki = glutenintolerans. Den lufttäta förpackningen förhindrar korskontaminering och säkerställer att du kan njuta av en hemmagjord glutenfri goding utan några bekymmer.
Näringsvärde | per 100 g |
---|
Energi | 1900 kJ (455 kcal) |
Fett | 24 g |
varav mättat fett | 1,9 g |
Kolhydrater | 32 g |
varav sockerarter | 3,3 g |
Kostfiber | 10 g |
Protein | 23 g |
Salt | 1,5 g |