Klassisk ostronsås till wok, thai, kinesisk och annan asiatisk mat. Ostronsås tillför en djup och väl avvägd söt smak av soja, umami och vitlök. Lee kum kee Oyster Sauce är perfekt som smakbas när du wokar kött, kyckling, fisk och skaldjur eller grönsaker. Ostronsås är också utmärkt till nudlar och risrätter. Ostronsås tillför asiatisk smak till thai wok, nudlar och risrätter. Ostronsås passar lika bra till fisk och skaldjur som till kött och grönsaker.
Ingredienser
Ostronextrakt 40% (ostron (blötdjur) 90%, vatten, salt), socker, vatten, smakförstärkare E621, salt, modifierad majsstärkelse, VETEmjöl, färgämne E150a.
Näringsvärde | per 100 g |
---|
Energi | 578 kJ (136 kcal) |
Fett | 0 g |
varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrater | 29 g |
varav sockerarter | 23 g |
Protein | 5 g |
Salt | 11,3 g |