Onsdag är inte längre en köttfärsdag, för numera kan man äta köttfärs varje dag. Nyckeln är att fortsätta variera. Och det är därför Verstegen har utvecklat tillräckligt med kryddblandningar speciellt för köttfärs: från mormors välbekanta köttbullar till typiska Indiska köttbullar och från en traditionell slaktarköttbulle till Italienska Medelhavsköttbullar. Kort sagt, Verstegen har något för alla.
Ingredienser
ströbröd (innehåller VETE, KORN, RÅG), 13 % örter (timjan, 2 % bladselleri, gräslök, rosmarin, persilja, libbsticka, 0,5 % oregano), grönsaker (7 % lök, 1 % rostad lök, rostad vitlök), salt , kryddor (peppar, sellerifrö, fänkålsfrö).
Näringsvärde | per 100 g |
---|
Energi | 1347 kJ (319 kcal) |
Fett | 2,6 g |
varav mättat fett | 0,4 g |
Kolhydrater | 59,3 g |
varav sockerarter | 8,8 g |
Protein | 10,3 g |
Salt | 9 g |